amirtaji مدیر سایت وضعيت: آفلاين 25 خرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 475 امتياز: 400 تشکر کرده: 2 تشکر شده 6 بار در 6 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در: دوشنبه، 13 آبان ماه ، 1387 09:29:35 موضوع مطلب:
اولا گير نيست و پر كردن فرم عضويت هست
ثانيا به اين خاطر ميگيم عضو بشيد كه اگر فردا خبر جديدي در رابطه با اين آنتي ويروس يا هر آنتي ويروس ديگه پيش اومد شما رو در جريان بذاريم
ثالثا زحمت كشيديم . وقت ميگذاريم تا شما بهترين رو داشته باشيد خارج از انصافه كه اينطوري صحبت ميكنيد _________________ با تشكر - امير تاجي
آخرين اخبار موبايل و كامپيوتر
Yukiko کاربر جدید وضعيت: آفلاين 13 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 14 آبان ماه ، 1387 07:59:58 موضوع مطلب:
اول تشکر میکنم بابت این آنتی ویروس دوم اینکه وقتی من با سختی این آنتی و دریافت کردم ونصب کردم با مشگلی مواجه شدم هنگام باز کردن این برنامه به جای اینکه صفحه مربوط به اسکن کامیپوتر برام باز بشه چشم سبز رنگ و همینطور پنجره Protecion Status قرمز شده و این اخطار ومیده Maximum Protection is not ensured
خواهشا امیر آقا کمک کنید من باید چکار کنم سخت به این آنتی ویروس احتیاج دارم
Yukiko کاربر جدید وضعيت: آفلاين 13 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 3 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 14 آبان ماه ، 1387 08:19:08 موضوع مطلب:
دوباره شرمنده یادم رفت بگم که این اخطار و داخل کادر میده
Virus scanner initialization failed.Most of the ESET NOD32 Antivirus modules will not function properly
من اخطار وخوندم اما حقیقت چیزی متوجه نشدم خوشحال میشم کمکم کنید
amirtaji مدیر سایت وضعيت: آفلاين 25 خرداد ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 475 امتياز: 400 تشکر کرده: 2 تشکر شده 6 بار در 6 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 14 آبان ماه ، 1387 10:54:06 موضوع مطلب:
با سلام و تشكر از شما دوست عزيز
بهترين راه حل براي شما پاك كردن آنتي ويروس سابقتون و ريستارت سيستم و سپس نصب نسخه جديد هست
در صورتي كه بازم با اين پيغام مواجه شديد از يوزر و پسوورد هاي زير استفاده كنيد و پس از اتصال به اينترنت بر روي گزينه
Update Virus signature data Base
كليك كنيد
Username:AV-5713293
Password:wvk293ow13
انشا الله كه درست ميشه اگر نشد با ياهو آيدي من تماس بگيريد تا آنلان راهنماييتون كنم
YAHOO ID : irwit87 _________________ با تشكر - امير تاجي
ارسال شده در: سه شنبه، 14 آبان ماه ، 1387 12:31:05 موضوع مطلب:
ممنون من دیشب همین نسخه جدید و که 13 آبان گذاشتید وحجم زیادی هم داشت دانلود کردم
این گزینه ای که فرمودید و اصلا پیدا نکردم Update Virus signature data Base
مشگل همچنان پا برجاست
hossein1352 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 16 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 16 آبان ماه ، 1387 15:37:44 موضوع مطلب:
سلام
جناب آقاي امير تاجي
لطفا يك شركت خوب خارجي كه معتبر باشد معرفي كنيد كه هر ماه يا هر چند ماه يك بار آنتي ويروس ها را تست مي كند و سپس طبقه بندي از لحاظ كيفيت مي نمايد . و در ضمن من آنتي ويروس اويرا مناسب مي دانم و براي دانلود كردن نود 32 اقدام كردم ولي موفق به دريافت از سايت شما نشدم با وجودي كه عضو سايت شما هم هستم
با تشكر hossein1352
ارسال شده در: پنجشنبه، 16 آبان ماه ، 1387 20:26:51 موضوع مطلب:
hossein1352 مي نويسد:
سلام
جناب آقاي امير تاجي
لطفا يك شركت خوب خارجي كه معتبر باشد معرفي كنيد كه هر ماه يا هر چند ماه يك بار آنتي ويروس ها را تست مي كند و سپس طبقه بندي از لحاظ كيفيت مي نمايد . و در ضمن من آنتي ويروس اويرا مناسب مي دانم و براي دانلود كردن نود 32 اقدام كردم ولي موفق به دريافت از سايت شما نشدم با وجودي كه عضو سايت شما هم هستم
با تشكر hossein1352
هست كه ميتونيد آخرين نتايج را مستقيما از خود سايت دريافت كنيد
----------------------
و اما مشكل شما در دانلود آنتي ويروس
قبلا گفتم بازم ميگم
در بعضي از ساعات به دليل بالا رفتن حجم دانلود امكان دانلود اين آنتي ويروس پايين مياد. براي رفع اين مشكل كافبه يك ساعت بعد مراجعه كنيد.
در ضمن اين مشكل با توجه به آپلود آنتي ويروس بر روي يك سرور قدرتمند كه مشكل پهناي باند نداره تا حدودي كاهش پيدا كرده.
--------------------
اين نكته رو هم به ساير كاربران سايت عرض كنم ما خودمون به طور مداوم و پيوسته در حال بررسي وب سايت هستيم . پس مطمئن باشيد به محض بروز مشكلي در كمتر از چند ساعت رفع خواهد شد و تمامي اطلاعات بروز خواهد بود. _________________ با تشكر - امير تاجي
ارسال شده در: شنبه، 18 آبان ماه ، 1387 12:56:04 موضوع مطلب:
دوستان زماني كه با چنين مشكلاتي روبرو ميشويد به yahoo id من پيام بديد تا آنلان راهنماييتون كنم
yahoo ID : IRWIT87
ساعت كاري : 10-13 17-22
دلايل وجود اين مشكل :
1- ممكن است كوكي ها بر روي مرورگر شما فعال نباشد
2- ip شما از طرف سايت به دليل رعايت نكردن قوانين سايت بسته شده باشد
3- گزينه remember password را در هنگام ورود فعال نكرده باشيد
ساده ترين راه بستن مرورگر و امتحان مجدد است
همچنين برگرداندن تظيمان مرورگر به حالت پيش فرض از مسير زير
tools > internet option > Advanced > reset _________________ با تشكر - امير تاجي
ارسال شده در: چهارشنبه، 22 آبان ماه ، 1387 16:51:29 موضوع مطلب:
سلام دوست عزيز
1- اين نسخه كه شما دانلود ميكنيد تنها آنتي ويروس نود هست و فاير وال و چيزهاي ديگر را ندارد
اما smart security اين ابزار آلات اضافه تر رو هم دارا ميباشه.
2- از قابليت هاي اين نسخه جديد آپديت كردن آنتي ويروس در حال اجراست البته اگر نود شما نسخه 3 به بالا باشه!
بهتره براي اينكه خيالتون راحت باشه كه مشكلي پيش نمياد -نسخه قبلي رو uninstall كرده و نسخه جديد رو نصب كنيد
-----------------------------------------------------------
توضيحاتي درباره Eset Smart Security
به وسیله ی این نرم افزار شما به یک امنیتی مثال زدنی در برابر خطرات اینترنتی دست پیدا خواهید کرد.این نرم افزار شامل بخش های Firewall,Antispam,Antivirus with Antispyware می باشد که خطرات اینترنتی را از روی رفتارشان تشخیص می دهد.مخرب ها انواع مختلفی دارند شاید زمانی که شما به پایان خواندن این مطلب رسیدید در حدود 70 مخرب جدید به وجود آمده باشند.این نرم افزار برنده ی چندین جایزه از مجلات معتبر جهانی شده است و افتخار کسب جایزه ی best buy را در سال 2007 را داراست.شاید معتبرترین آنها کسب جایزه ی best antivirus solution در سال 2007 باشد. از ویژگی های کلیدی این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد: 1.کاهش حجم به روز رسانی 2.برنده چندین جایزه به خاطر صفر اشتباه در تشخیص ویروس 3.طراحی با کمترین پردازش و حافظه 4.اسکن سریع و حتی سریع تر زمانی که در حالت background mode باشد. 5.دسترسی به تنظیمات حرفه ای تنها با یک کلید 6.... _________________ با تشكر - امير تاجي