bahar121 وضعيت:
آفلاين 19 ، 1389
تعداد ارسالها: 1 امتياز: 51
تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
، 19 ، 1389 08:09:29
موضوع مطلب: درخواست كمك براي حذف ويروس autorun از فلش مموري
سلام براي خذف ويروس autorun از فلش بايد از چه برنامه اي استفاده كنم .نود 32 ويروس رو ميشناسه پيغام هم ميده كه اونرو پاك كرده ولي ويروس هنوز توي فلش هست از برنامه usb disk security هم استفاده ميكنم ولي نميتونه اونرو پاك كنه. ممنون ميشم كمكم كنيد
نويسنده
پيغام
aminbakhshi كاربر رسمي سايت وضعيت:
آفلاين 15 ، 1388
تعداد ارسالها: 263 امتياز: 5228
تشکر کرده: 13 تشکر شده 22 بار در 21 پست
محل سكونت: دزفول
ارسال شده در:
، 19 ، 1389 14:54:19
موضوع مطلب:
آقاي تاجي منم يكي از دوستانم اين مشكل رو داره . نود 32 پيداش ميكنه و پيغام حذف شدنشو ميده . اما وقتي وارد فلش ميشي فايل autorun رو ميبيني اما نود 32 ديگه به عنوان ويروس نميشناسش اما به هيچ عنوان پاك نميشه . من خودم فلش دارم اما داخلش هيچ گونه فايلautorun نداره اگه هم فلشم و به كامپيوتر ويروسي ميزنم و دوباره به سيستم خودم ميزنم نود پيداش ميكنه و به كلي از بين ميبرش . لطفان بگيد بايد چيكار كنه اين دوست من . با تشكر
_________________ قويترين برنامه برای جلوگیری از خراب شدن هر ویندوزی
mohammad__safari كاربر رسمي سايت وضعيت:
آفلاين 22 ، 1388
تعداد ارسالها: 176 امتياز: 3857
تشکر کرده: 10 تشکر شده 40 بار در 30 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در:
، 19 ، 1389 18:22:35
موضوع مطلب:
من دو راه ساده بلدم
روش اول :
بعد از اینکه نود پیغام داد که ویروس رو پاک کرد خودتان هم یکبار دستی بزنید تا نود فلش را پاکسازی کند سپس
از راه Nero Burning ROM وارد فلش بشید و ویروس و اتوران رو پاک کنید.(این روش زیاد مطمئن نیست)
روش دوم :
بعد از اینکه نود پیغام داد که ویروس رو پاک کرد خودتان هم یکبار دستی بزنید تا نود فلش را پاکسازی کند سپس
از طریق Usb Disk Security هم بزنید که اتوران رو پاک کنه(بهتره بعد از این کار یکبار فلش را کشیده و دوباره به سیستم متصل کنید که در این صورت ممکن است که ویروس دوباره در این نرم افزار ظاهر شود که جای هیچ نگرانی نیست دوباره ویروس را پاک کرده و دیگر فلش را نکشید و قسمت بعد را انجام دهید)
بعد در نرم افزار Usb Disk Security به قسمت RepairSystem برید و Repair Registry رو انجام بدید
روش دوم روی سیستم بنده که دچار همین مشکل شده بود به خوبی جواب داد
توجه : در حین انجام هریک از دو روش بالا هرگز فلش را اجرا نکنید زیرا اتوران به راه میافتد و امکان پاکسازی از بین میرود
نويسنده
پيغام
آفلاين 15 ، 1388
ارسال شده در:
، 20 ، 1389 00:27:01
موضوع مطلب:
ممنون از راهنمايت اما آقاي تاجي بايد يه مهر تاييد روش بزنه تا من به دوستم بگم كه اين روش هارو انجام بده . بازهم تشكر
amirtaji مدیر سایت وضعيت:
آفلاين 25 ، 1387
تعداد ارسالها: 1369 امتياز: 10190
تشکر کرده: 165 تشکر شده 314 بار در 232 پست
محل سكونت: مشهد
ارسال شده در:
، 20 ، 1389 22:05:58
موضوع مطلب:
mohammad__safari عزيز از كاربران با تجربه ما هستند
بيبينيد دوستان به نود 32 يك مزيتي كه داره در برابر بعضي از ويروس ها واكنش قاطع نشون نميده چون ممكنه اونها ويروس نباشن مثل فايلهاي كرك كه هممون ميشناسيم
اما از لحاظ نود اين يك نرم افزار مخرب هست
به پيغامهايي كه نود ميده بايد دقت كرد
اگر در صفحه اسكن انجام شده توسط نود رنگ پيغام قرمز بود اين يعني اينكه ويروس شناخته شده و به شما هشدار داده ميشه اما بدون اجازه شما پاك نميشه
مثل عكس زير كه اگر دقت كنيد ميبينيد كه چيزي جلوش ننوشته
اما وقتي ويروس پاك ميشه رنگ پيغام به قهوه اي متمايل به قرمز تغيير ميكنه و جلوش هم مينويسه كه ويروس رو delete يا clean يا قرنتيه كرده مثل عكس زير
كه ميتونيد با راست كليك روي هشدار انتخاب كنيد كه delete ياclean بشه
بعضي وقتها هم خودتون ميتونيد بهش بگيد چيكار كنه
اين روزه هارو خوندم تا بفهميد همه فايلهاي autorun ويروس نيستند
بهترين راه حلي كه ميتون بهتون بدم اينه كه ويروس يابي رو از پنجره اصلي نود32 انجام بديد از اين قسمت نود32 به محض برخورد با فايلهاي مشكوك باهاشون برخورد قاطع ميكنه
و يا اينكه روي درايو مورد نظر ( آلوده به ويروس ) راست كليك كرده و گزينه Advanced options و سپس گزينه Clean Files را بزنيد
با توجه به حجم درايو اين مرحله طول مي كشد.
در اين مرحله ويروسيابي انجام مي شود و در صورتي كه ويروس شناسايي شود به صورت اتوماتيك پاك مي شود.
فلش مموري و رم ها هم به همين صورت ويروس يابي مي شود.
آفلاين 15 ، 1388
ارسال شده در:
، 21 ، 1389 00:10:13
موضوع مطلب:
ممنون از شما آقاي تاجي كه اينقدر به ما لطف داريد فكر كنم با اين توضيحاتي كه داديد هر كي نفهمه ديگه مشكل از خودشه . فكر كنم يه جوراي ويروس يابي نود 32 رو اينجا اموزش داديد و هر كي كه نميدونست چطوريه كامل ياد گرفته باشه . دوستان كه تشكر نميكنند از شما پس بذاريد من جورشونو بكشم و تشكر كنم ازتون
_________________ کورش بزرگ(درود خداوند بر روان پاکش) : هرگز سلطنت خود را بر هيچ ملت تحميل نخواهم كرد و هر ملت آزاد است ، كه مرا به سلطنت خود قبول كند يا ننمايد.
نويسنده
پيغام
goyafilter وضعيت:
آفلاين 5 ، 1388
تعداد ارسالها: 165 امتياز: 2401
تشکر کرده: 16 تشکر شده 17 بار در 16 پست
محل سكونت: برازجان
ارسال شده در:
، 22 ، 1389 13:57:07
موضوع مطلب:
روش کار هم به این شکل هست :
اول فايلBAT
را از حالت زيپ خارج کنيد وبعد از آن روي فايل دبل کليک کنيد وبزاريد برنامه
اتوماتيک اجرا شود .وسپس در صفحه ي سياه رنگ (داس )که مي آيد از شما سئوال مي کند
که اين برنامه شروع به اسکن کند يا نه .شما بايد گزينه ي
Y را تایپ کنید با زدن هربار Yیه درایو به صورت اتوماتیک ویروس اتوران را پاک می کند .وتمامی درایوها را بزنید تا به درایو فلاش مموری برسید در صورت امکان اگه ویروس از بین رفت حتما خبر بدهید تا برنامه ایی دیگر برای شما پیدا کنم .با تشکر
_________________ کورش بزرگ(درود خداوند بر روان پاکش) : هرگز سلطنت خود را بر هيچ ملت تحميل نخواهم كرد و هر ملت آزاد است ، كه مرا به سلطنت خود قبول كند يا ننمايد.
کاربرانی که برای این ارسال از goyafilter تشکر کرده اند amirtaji
نويسنده
پيغام
آفلاين 15 ، 1388
ارسال شده در:
، 22 ، 1389 19:30:28
موضوع مطلب:
تشکر از شما دوست عزیز