حل مشکل مخفی بودن فایلها و دایرکتوری ها پس از پاکسازی ویروس

مديران انجمن: goyafilter, مديركل

حل مشکل مخفی بودن فایلها و دایرکتوری ها پس از پاکسازی ویروس

پستتوسط amirtaji » سه شنبه مهر ماه 2, 1387 6:58 pm

مهم : نحوه برگردوندن فایلهایی که به صورت سیستمی مخفی شده اند

چند ماهی است یک ویروس آشنا و همه گیر به شدت انتشار یافته است .

همون طور که می دونید ویروس services.exe فایلهای شما را به صورت سیستمی مخفی می کند و شما قادر به دیدن اونها نیستید . شما می توانید از روش زیر به فایلهای خودتون دسترسی داشته باشد .

بازکردن فولدرها در یک پنجره جدید و ساخت فایلهای اجرایی exe با نام Folder مورد نظر و با آیکونی شبیه آیکون Folder و همچنین مخفی کردن فولدرهای اصلی از مهمترین خصوصیات و نشانه های این ویروس است .
احتمالا رایانه شما و یا یکی از دوستانتان نیز به ویروس همه گیر آلوده شده باشد .
با نصب یک آنتی ویروس آپدیت و جدید می توانید از انتشار بیشتر ویروس جلوگیری کرده و به حذف ویروس فوق بپردازید .
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود

اما اگر پس از ویروس یابی متوجه شدید بسیاری از Folder‌ های موجود در درایوهای هارددیسکتان گم و یا نابود شدند نگران نباشید . هیچ کدام حذف نشده اند … همه فولدرها هستند … اما به صورت مخفی (Hidden) و با خاصیت سیستمی (System Files) .

برای نمایش فولدرهای خود کافی است قابلیت نمایش فایلهای مخفی و سیستمی را در ویندوز خود فعال کنید .
برای این کار به Control Panel‌ رفته و بر روی آیکون Folder Options کلیک کنید  .
سپس با مراجعه به قسمت View گزینه Show hidden files and folders را علامت دار کرده و تیک گزینه Hide extensions for know file types  را بردارید .

با تایید پنجره خواهید دید که فولدرهای به ظاهر حذف شده نمایان می شوند .
خوب حالا حتماً تصمیم گرفته اید تا Folder ها را از حالت مخفی خارج کرده و به حالت معمول در آورید .
پس بر روی دایرکتوری مورد نظر کلیک راست می کنید و گزینه Properties را انتخاب می کنید تا با برداشتن تیک گزینه Hidden فولدر را از حالت مخفی خارج کنید .
اما چه می بینید !!!!

بله گزینه Hiddens غیر فعال است !!!
چه باید کرد ؟
شاید اولین راهی که به ذهنتان برسد ، ساخت یک Folder جدید و انتقال فالیهای موجود در Folder‌های مخفی شده به آن است اما اگر تعداد Folder های مخفی شده زیاد باشد و یا حجم فایلهای داخل Folder مخفی زیاد باشد ، علاوه بر دردسر فراوانی که این کار داشته در عمل شما به جای حل مشکل صورت مسئله را پاک کرده اید …

پس چاره کار چیست ؟
با ما همراه باشید تا راه حل بهتر و ساده تری رو برایتان معرفی کنیم .

===============

با استفاده از نرم افزار زير  شما ميتوانيد تمامي فايلهاي مخفي خود را اعم از فايلهاي مخفي سيستمي و غير سيستمي به حالت نرمال و قابل مشاهده تبديل نماييد. لازم به ذكر است نرم افزار مربوطه ميبايست در مسيريكه بايد محتويات آن مسير از حالت مخفي خارج شود  كپي شود  - اين نرم افزار در هر جايي كه اجرا شود كليه پوشه ها و محتويات داخل آنها را از حالت مخفي خارج مينمايد.

پس همين الان آن را دانلود كرده و از استفاده از آن لذت ببريد

---------------------------------------
For show All Hidden Format File Inclusive : System - Archive - Read Only - hidden It Software Restore All Format To Normal Attribute
attention : for work this file you muse choice your directory and copy it here and later run it .this software unhidden all file around it
---------------------------------------
برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید
عضويت  / ورود

آخرين يوزر و پسورد نود32
http://www.irwit.com/modules.php?name=nodkey

سوالات و مشكلات در زمينه آنتي ويروس ها
http://www.irwit.com/forum-24.html
نماد کاربر
amirtaji
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 8, 1378 12:00 am
تشکر کرده: 212 بار
تشکر شده: 374 بار
امتياز: 11216

سلام من یه روش ساده رو پیشنهاد میکنم :

پستتوسط malek_albaloo » جمعه اسفند ماه 16, 1387 7:40 pm

سلام و با عرض خسته نباشید به تمام اکانت های این سایت . من یه چند سالی هست که در مورد این نوع ویروس ها تحقیق میکنم . همون طور که امیر آقا گفتند ما نمیتونیم به سادگی فایل های مخفی شده رو بازگردانی کنیم . اما من یه روش ساده بدون نرم افزار رو پیشنهاد میکنم تا هر کس که نتونست نرم افزار رو دانلود کنه میتونه با این روش فایل هاشو برگردوونه ......  با روشی که آقا امیر گفتند برین و فایل های مخفی رو مشاهده کنید و برای بازگردانی کافیه روی فایل مخفی راست کلیک کرده و به قسمت تعویض آیکون برید . حالا میبینید که عوض آیکون پوشه یه آیکون فایل رو نشون میده . شما باید آیکون پوشه رو از بین آیکون ها انتخاب کنید و ok کنید . بعد اگه یه بار راست کلیک کنید رو اون فایل میبینید که گزینه hidden فعاله و بقیشم که میدونید ( تیک گزینه hidden رو بردارید و ok کنید . ) تمام.

[align=center]
برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید
عضويت  / ورود
[/align]

برای نویسنده این مطلب malek_albaloo تشکر کننده ها:
amirtaji (يکشنبه خرداد ماه 8, 1390 10:16 pm)
رتبه: 4.55%

نماد کاربر
malek_albaloo
مدير بخش سوال و جواب

تاريخ عضويت: سه شنبه آذر ماه 8, 1378 12:00 am
تشکر کرده: 5 بار
تشکر شده: 20 بار
امتياز: 107

پستتوسط miladsoft » سه شنبه ارديبهشت ماه 22, 1388 10:19 pm

من تازه عضو اين سايت شدم؛
من از شما تشكر دارم به خاطر نرم افزار  :arrow:
MILADSOFT