مديران انجمن: goyafilter, مديركل
توسط apopis » چهارشنبه شهريور ماه 10, 1388 2:49 am
توسط amirtaji » دوشنبه شهريور ماه 15, 1388 12:54 am

توسط mohamadgoli » پنج شنبه شهريور ماه 19, 1388 5:50 pm
توسط mohsenfaza » شنبه شهريور ماه 21, 1388 6:58 pm
توسط amirtaji » يکشنبه شهريور ماه 21, 1388 2:08 am

توسط amirtaji » يکشنبه آبان ماه 24, 1388 8:06 pm

توسط behnam_sh_07 » يکشنبه آبان ماه 30, 1388 1:59 am
amirtaji نوشته است:مشكل از اينه كه شما نبايد هم از كرك و هم از يوزر وپسورد استفاده كنين
يا يوزر و پسوردهايي كه يا كلمه trial شروع ميشه
اين طوري شما هي بين سرور آزمايشي و سرور اصلي جابهجا ميشيد كه ساختار دادهايشون فرق داره
و باعث ميشه 17 مگابايت دوباره دانلود كنيد
توسط amirtaji » يکشنبه آذر ماه 1, 1388 8:13 pm

توسط behnam_sh_07 » سه شنبه آذر ماه 3, 1388 1:22 pm
behnam_sh_07 نوشته است:amirtaji نوشته است:دوست عزيز مشكل شما كاملا متفاوت هست و ربطي به مشكل دوست ديگمون نداشت
كار بكاپر در صفحه اول همين تاپيك كاملا توضيح داده شده
وظيفشم اين هست اگر نود32 بر روي سيستمي نصب باشه ميشه با اين نرم افزار از آپديت اون پشتيبان تهيه كرد و يا اينكه با پشتيبان تهيه شدش يك سيستم ديگرو آپديت كرد
مشكل دوست ديگمون اين بود كه پشتيبان هر بار با حجم هاي متفاوت ارائه ميشه كه احتمالا دليلش استفاده از كرك هست
با سلام ممنون از پاسختون:
ولي من صفحه كار با backuper رو هم مطالعه كردم
ميشه مشكل من با backuper رو حل كنيد؟
من انتي ويروس nod32 eset smart security3.0.672.0 روي سيستمم نصب كردم و با اينترنت هم اونو هر روز اپديت به روزش ميكنم
ولي پس از اشنايي با نرم افزار خوب backuper البته نسخه كاملش ازش اخرين backup روزانه ام رو گرفتم و خواستم اونو روي سيستم يكي از اقوامم انتقال بدم البته ويندوزشم همون موقع خودم عوض كردم xp mrt sp2
و همين انتي ويروس روي سيستم خودم رو هم براش نصب كردم فايل يا backup ساخته شده توسط bachuper رو روي سيستمش انتقال دادم و اونو نصب كرد كه به صورت افلاين خيلي خوب بود و تاريخ اپديت انتي ويروس رو به روز كرد
اما وقتي خواستم با اينترنت هم به روزش كنم و اپديت يا چكش كنم از طريق اينترنت اپديت نميشد restart هم كردم باز نشد و با مشكل مواجه شدم البته در قسمت كار با backuper اون قسمتي كه گفته براي كار با ورژن 4 بايد تيك گفته شده در نرم افزار رو برداريم اون تيك رو بر نداشته بودم"به نظر شما ايراد كار از كجاست؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
با سپاس فراوان.![]()
توسط amirtaji » سه شنبه آذر ماه 3, 1388 4:43 pm

توسط astalin » چهارشنبه دي ماه 16, 1388 2:33 pm
توسط mohammad__safari » چهارشنبه دي ماه 16, 1388 6:53 pm

توسط alizard » شنبه دي ماه 19, 1388 1:01 pm
| برای مشاهده تصاویر ابتدا باید عضو شوید عضويت / ورود |
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان